Menu:

Entrades recentsCategories

Agenda PSM [32]
Mobilitat [21]
Opiniˇ [19]
Think Global - Economia social [18]
Llengua i paÝs [14]
General [14]
Corrupciˇ [13]
Cultura [11]
Medi Ambient [8]
Patrimoni [7]
Economia i finanšament [6]
Mem˛ria Hist˛rica [4]
ConvivŔncia i civisme [3]
Drets dels animals [3]
Dona [3]
Urbanisme [3]
Joventut [2]


Enllaços

PSM-Palma: agrupacions locals
- Coll d'en Rabassa
- Sant Jordi
PSM-Palma: blogs personals
- MagÝ Moranta
- Nanda Ramon
- Tomeu Amengual
- Web PSM-Palma
- Xesc Ramis
PSM-EN
- Biel Barcelˇ
- Blogosfera PSM
- EFA-ALE
- Grup ALE-Verds (Europarlament)
- JEN-PSM
- Pere Sampol
- PSM al YouTube
En BLOC
- BLOC Mallorca
- Blogosfera BLOC
- Especial TORXA: 1 any a Palma
- Torxa Digital
Contacta per mail
- PSM Aj. de Palma
- PSM Fed. de Palma
- PSM Federaciˇ Illes
Canals de Facebook
- PSM-Mallorca
- PSM-Palma


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

Nova biblioteca municipal de Son Gotleu

psmpalma | 30 Octubre, 2008 13:49

Divendres 31 d'Octubre,  a les 19'30 hores, s'innaugura la nova biblioteca de Son Gotleu.

Poc a poc, Palma avança, i ja podem gaudir d'una política cultural ambiciosa i participativa, com a element transformador de la societat, capaç de crear riquesa, benestar, cohesió i adhesió social.

Et convidam a venir a la innaguració.

La Biblioteca de Son Gotleu, que va esser inaugurada l’any 1988, estava ubicada fins ara al carrer Regal, 105. Aquest nou local al qual la traslladam (c/ Josep Garcias, 2b) té una superficie de 170  m2, molt superior a la del local antic. Compta, també, amb una sala per a biblioteca infantil que compartirem amb el Cibercaixa que està al mateix edifici. La rehabilitació del local ha tengut un cost aproximat de 22.000 €, i el mobiliari, que és nou, ha costat gairebé el mateix, o sigui que la inversió total en equipament ha estat d’uns 44.000 €. Aquesta biblioteca té tres punts de consulta d’internet per als usuaris, i els equips són nous.
Quant al fons, s’ha traslladat el de l’antiga biblioteca però també s’han fet adquisicions noves, sobretot pel que fa al fons infantil, que s’incrementarà en 1.000 llibres. A la sala infantil hi haurà també material de ludoteca.
El fons per a adults compta actualment amb 9.000  documents, i s’anirà incrementant en funció de les necessitats dels lectors.

Categoria: Cultura. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

  1. 1. Biel  |  12-05-2010 a les 16:46

    Quisiera transmitir una queja q tengo contra el bibliotecario de la biblioteca de Son Gotleu,antes solia ir a esta biblioteca pero sobretodo para navegar por internet,un dia entre en una pag.para ver fotos de una cantante q me gusta pero dicha pag.contenia fotos porno abajo de todo.2 dias despues volvi a la biblioteca y cuando fui a coger los auriculares para el ordenador el bibliotecario(un hombre calvo y con gafas)me dijo:"q sea la ultima vez q te metes en una pag.guarra"yo perplejo pq en ese momento no caia le dije q no sabia de q me hablaba,me contesto:"otra cosa es q me tomes por tonto,fuera no quiero verte mas por aqui".Antes de esto queria a├▒adir q en determinadas ocasiones cuando escuchaba musica o videos el bibliotecario se me acercaba y me decia q bajara el volumen.Pregunta┬┐como iba a escuchar el y las otras personas lo q yo escuchaba si tenia los auriculares conectados al ordenador?Como veis dicho bibliotecario es una persona antipatica,ruda y prescindible.Desaconsejo a cualquiera ir a dicha biblioteca pq no me gustaria q le pasara esto a otra persona,gracias

Publica el teu comentari