Menu:

Entrades recentsCategories

Agenda PSM [32]
Mobilitat [21]
Opiniˇ [19]
Think Global - Economia social [18]
Llengua i paÝs [14]
General [14]
Corrupciˇ [13]
Cultura [11]
Medi Ambient [8]
Patrimoni [7]
Economia i finanšament [6]
Mem˛ria Hist˛rica [4]
ConvivŔncia i civisme [3]
Drets dels animals [3]
Dona [3]
Urbanisme [3]
Joventut [2]


Enllaços

PSM-Palma: agrupacions locals
- Coll d'en Rabassa
- Sant Jordi
PSM-Palma: blogs personals
- MagÝ Moranta
- Nanda Ramon
- Tomeu Amengual
- Web PSM-Palma
- Xesc Ramis
PSM-EN
- Biel Barcelˇ
- Blogosfera PSM
- EFA-ALE
- Grup ALE-Verds (Europarlament)
- JEN-PSM
- Pere Sampol
- PSM al YouTube
En BLOC
- BLOC Mallorca
- Blogosfera BLOC
- Especial TORXA: 1 any a Palma
- Torxa Digital
Contacta per mail
- PSM Aj. de Palma
- PSM Fed. de Palma
- PSM Federaciˇ Illes
Canals de Facebook
- PSM-Mallorca
- PSM-Palma


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

Ens seguim oposant a la construcciˇ del centre comercial a Ses Fontanelles

psmpalma | 21 Desembre, 2008 12:47

La quantitat de petits comerços que es tancarien  per la construcció del centre comercial, seria major que el  nombre de llocs de treball que es crearien.

El PSM considera que la nova proposta de la promotora Aqua Magica, no difereix en gaire de la proposta anterior, que va ser aprovada per l'equip de govern de Catalina Cirer, quan aquest ja havia perdut les eleccions municipals.

 

Amb la nova proposta, la protecció de la zona humida, segueix corrent perill. Amb això ens posicionam amb els plantejaments de la Plataforma (fets públics divendres 19), i afirmam que, la construcció d'aparcaments soterrats, acabaria dessecant la zona humida a mig termini. La importància ecològica d'aquest espai és cabdal per al desenvolupament turístic de la zona de la Platja de Palma, i el nostre partit no creu que, una zona verda construida a la vora d'un centre comercial, sigui un atractiu mediambiental perquè els veïnats i els turistes en puguin gaudir.

 

"No es poden prendre decisions urbanístiques precipitades, sense tenir en compte el que passarà amb la resta de la Platja de Palma", afirma Tomeu Carrió, Secretari General dels nacionalistes a Palma.

 

Al mateix temps, als nacionalistes, ens sorprenen les contradiccions dels promotors que, afirmen tenir dret a cobrar unes indemnitzacions properes als 50 milions d'euros i, al mateix temps, tenen presses per a construir el centre comercial a l'any 2011, senyal que l'únic que tenen interès es rendibilitzar el seu projecte de negoci, sense importar-los la importància del replantejament urbanístic de la Platja de Palma.

 

Pel que fa als plantejaments comercials, els nacionalistes calculen que, el nombre de llocs de treballs generats per aquest complexe comercial, serà molt menor al nombre de treballs destruits al comerç tradicional de Can Pastilla i La Ribera. Potenciar el comerç tradicional i enfrontar-se a l'establiment de franquícies internacionals, amb condicions laborals dificultoses, segueix essent un dels punts ideològics del nostre partit.

 

Categoria: Medi Ambient. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari