Menu:

Entrades recentsCategories

Agenda PSM [32]
Mobilitat [21]
Opinió [19]
Think Global - Economia social [18]
Llengua i país [14]
General [14]
Corrupció [13]
Cultura [11]
Medi Ambient [8]
Patrimoni [7]
Economia i finançament [6]
Memòria Històrica [4]
Convivència i civisme [3]
Drets dels animals [3]
Dona [3]
Urbanisme [3]
Joventut [2]


Enllaços

PSM-Palma: agrupacions locals
- Coll d'en Rabassa
- Sant Jordi
PSM-Palma: blogs personals
- Magí Moranta
- Nanda Ramon
- Tomeu Amengual
- Web PSM-Palma
- Xesc Ramis
PSM-EN
- Biel Barceló
- Blogosfera PSM
- EFA-ALE
- Grup ALE-Verds (Europarlament)
- JEN-PSM
- Pere Sampol
- PSM al YouTube
En BLOC
- BLOC Mallorca
- Blogosfera BLOC
- Especial TORXA: 1 any a Palma
- Torxa Digital
Contacta per mail
- PSM Aj. de Palma
- PSM Fed. de Palma
- PSM Federació Illes
Canals de Facebook
- PSM-Mallorca
- PSM-Palma


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

Sant Jordi, demana ser Entitat Local Menor.

psmpalma | 23 Juliol, 2009 08:09

Una representació de la comissió per a l’Entitat Local Menor de Sant Jordi, impulsada pel PSM, ha estat rebuda per la batlessa de Palma. D'aquesta comissió hi formen part totes les associacions, entitats culturals, alguns santjordiers a títol particular, i,representants de les  agrupacions polítiques de Sant Jordi.

El motiu de la visita era transmetre a la batlessa l’acord pres per la Comissió, el passat 8 d’octubre de 2008, d’iniciar el procés perquè Sant Jordi pugui constituïr-se en Entitat Local Menor; figura jurídica prevista en la normativa estatal i autonòmica i, també, dins l’Acord per a la governabilitat de Palma pactat entre els partits que formen l’actual govern a Cort.
La batlessa de Palma, ha dit que l'Entitat Local Menor no estava dins les seves prioritats, però, s’ha compromès a estudiar-ho i a parlar-ne. Des de la Comissió se li ha demanat la col·laboració dels tècnics de l’Ajuntament en qüestions jurídiques i econòmiques per tal que, el procés que s'inicia, es desenvolupi de la manera més eficient i dins el marc legal; si s’hagués d’iniciar un procés de referèndum o de recollida de signatures per part de la Comissió, aquestes actuacions, han de tenir validesa legal davant les administracions pertinents.

D'altra banda, la Comissió també li ha demanat una calendarització del procés, per tal de poder concretar les actuacions i no perdre temps, donada la complexitat del tema.

La batlessa ha manifestat que s’ho mirarà i, en tot cas, començaran a parlar-ne entre l’equip de govern. A partir d’aquestes converses es preveu, passat l’estiu, que es tengui una resposta. La comissió ha estat clara; l’objectiu és ser Entitat Local Menor. Per tant, des del PSM, farem tot allò que sigui necessari per explicar als santjordiers i santjordieres que el que convé a Sant Jordi com a poble.

En aquest moments, ja som un poble singular, amb una problemàtica singular i necessitam actuacions també singulars. I, aquestes, només es poden donar des de la proximitat de la gestió, del dia a dia, amb els veïnats, amb els nostres joves, amb els nostres empresaris, amb la nostra gent gran...

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari