Menu:

Entrades recentsCategories

Agenda PSM [32]
Mobilitat [21]
Opinió [19]
Think Global - Economia social [18]
Llengua i país [14]
General [14]
Corrupció [13]
Cultura [11]
Medi Ambient [8]
Patrimoni [7]
Economia i finançament [6]
Memòria Històrica [4]
Convivència i civisme [3]
Drets dels animals [3]
Dona [3]
Urbanisme [3]
Joventut [2]


Enllaços

PSM-Palma: agrupacions locals
- Coll d'en Rabassa
- Sant Jordi
PSM-Palma: blogs personals
- Magí Moranta
- Nanda Ramon
- Tomeu Amengual
- Web PSM-Palma
- Xesc Ramis
PSM-EN
- Biel Barceló
- Blogosfera PSM
- EFA-ALE
- Grup ALE-Verds (Europarlament)
- JEN-PSM
- Pere Sampol
- PSM al YouTube
En BLOC
- BLOC Mallorca
- Blogosfera BLOC
- Especial TORXA: 1 any a Palma
- Torxa Digital
Contacta per mail
- PSM Aj. de Palma
- PSM Fed. de Palma
- PSM Federació Illes
Canals de Facebook
- PSM-Mallorca
- PSM-Palma


Sindicació

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3


Maquetació:

Pau Genestra

El Bloc sol·licita la dimissió de Durán per "responsabilitat política"

psmpalma | 06 Agost, 2009 12:11

Tot i creure en  la presumpció d’innocència del 'popular', Durán ha de dimitir ja que era el president en funcions d’un consorci que "a aquestes altures és evident" que construí un equipament esportiu que "malgastà més de 40 milions d’euros, el doble del que estava pressupostat".
Aquesta petició no es basa en la presumpció de culpabilitat sinó en el fet de que el Sr. Duran va presidir, per delegació de la batlessa, el consorci que gestionà la construcció del velòdrom i com a tal es va produir una administració i gestió nefasta, amb un sobrecost ja conegut per tothom i clarament demostrat de més del doble d’allò pressupostat.

És per aquest motiu i per assumpció de responsabilitat política que el Sr. Duran ha de dimitir dels seus càrrecs a l’Ajuntament, i si a més a més hi ha qüestions de caràcter delictiu, haurà d’assumir responsabilitats penals.

En aquesta mateixa línia el Bloc per Palma, tal i com manifestà en el seu moment, considera obligada la dimissió de la Sra. Marina Sans per responsabilitat política tota vegada demostrada la mala administració com a responsable de l’empresa funerària municipal a la legislatura anterior així com l’apropiació de fons públics per a usos particulars juntament amb el gerent de l’empresa..

El Bloc per Palma valora críticament la sortida precipitada de la Sra. Cirer afirmant que tot el que s’ha fet al Palma Arena s’ha fet correctament, la qual amb les seves paraules no fa mes que donar ales a la cultura de protegir políticament sense cap tipus de reflexió sobre allò ocorregut, més tractant-se de situacions que es reprodueixen dins aquesta formació política des de fa molts d’anys.

Per al Bloc són aquestes qüestions les que deterioren la vida política de manera sistemàtica ja que no es pot delegar permanentment en els jutges aquelles qüestions de responsabilitat clarament política.

Categoria: Corrupció. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

 1. 1. comité d'empresa SBT  |  06-08-2009 a les 16:37

  (Desde la emisión de este comunicado hasta las cinco de la tarde de este mismo día ya han sido despedidos 15 técnicos de platós).
  Da la casualidad de que SBT hace unos días que ha contratado a diecisiete nuevos trabajadores.
  La cosa se ha puesto aún más chunga, si es que esto es posible, para los trabajadores de IB3.
  a pesar de las promesas de internizalización y de contención de los despidos en las subciontratas de los servicios públicos y más en tiempos de crisis.
  Ayer tuvimos una reunión con la empresa en la que Sinto Farrús nos ha comunicado que deberá despedir gente de manera inmediata.

  Nos ha recordado que tenemos un exceso de personal de entre 60 y 70 personas, y que si bien aún cree en poder conseguir trabajo para dar ocupación a la mayoría, hay 20 que deberán irse a la calle ahora mismo, y con los 40 o 50 restantes no sabe cuanto más podrá resistir.

  Según nos ha dicho, y repetido Farrús, la empresa tiene dos problemas fundamentales:

  1.

  IB3 le adeuda facturas desde hace 14 meses y la suma asciende a 16 millones.
  2.

  IB3 está quitándole programas a SBT en favor de otras productoras que, según Farrus, ofrecen el trabajo por menos dinero.

  Nos dice que estas productoras pueden contratar por semanas, días y hasta horas, y que SBT al tener todo el personal con contratación fija pierde competitividad. De hecho el “Crónica d’Avui” ya no lo hará SBT sino otra productora.

  Según Farrús, en junio de este año SBT perdió unos 30.000 € y en julio 240.000 €. Frente a esta situación se han dedicado a analizar a cuantos de los 70 empleados que “sobran” se podría seguir sosteniendo un tiempo más y han llegado a la conclusión de que al menos 20 deberán ser despedidos ya.

  Ante esta situación, el comité ha decidido convocar a una asamblea general de trabajadores para informar y decidir las medidas de presión a tomar frente a los despidos.

Publica el teu comentari